MENU
 
4
/February
12:10

IPHONE WEEK

General

Grym lunch-förrätt på Nanashi i Paris + juice på morot & massa ingefära!

/ Great lunch starter at Nanashi in Paris + a juice of carrot & ginger!Och när jag ändå är inne på mat och Paris så hamnade vi på Republique of Coffee för en fika, har dålig koll på Paris överlag känner jag men mysigt ställe om ni åker dit.

/ And while speaking of food and Paris we also had a stop at Republique of Coffee, I not an expert at all when it comes to Paris and places to visit but thought this one was a really nice spot if you go there.Bästa Julian häromdagen.

/ The best Julian a few days ago.Min vän Abbe postade den här bilden på instagram för några dagar sen. Tyckte den var så enkel och nog precis just därför så bra. Vi lever i en värld som bygger på alltmer förväntningar, press och krav på oss själva vare sig det gäller karriär, privatliv eller yta. Att ständigt vilja mer och bli bättre är väl i grunden bara en god sak eftersom att det gör oss drivna och hungriga på att utmana oss själva, men det är lätt att fastna i den strävan också – där fokuset och målet hela tiden är någonstans långt där framme istället för att stanna upp, reflektera över och njuta av allt vi redan har.

/ My friend Abbe posted this one on Instagram a few days ago and I love it. In Swedish it means “Think about how lucky you would be if you lost everything you have now…and got everything back again.”.Sovredo på hotellet i Paris tidigare i veckan med lite jobb framför datorn först. Älskar morgonrockar så mycket att jag helst sover i dem också.

/ Ready for some sleep in Paris earlier this week after som work by the computer. Robe life is the best, haha.Streets of Paris. Kvarteren i Le Marais är guld!

/ Streets of Paris. The area around Le Marais is gold!Middag hemma häromdagen – sötpotatismos med halloumi + en röra på rödlök, rivet äpple, olivolja, citron, persilja och sesamfrön. Så enkelt, vegetariskt och gott!

/ Yesterday’s food at home – sweet potato mash, halloumi and a mix with red onion, apple, olive oil, lemon, parlsey and sesame seeds. So easy, vegetarian and goood!
På lanseringsevent för Rock and Blue x Caroline Sandström igår kväll, tillsammans med bästa Eva som blir mamma i sommar. Så coolt!! Och så jäkla fin som preggo.

/ At the launch event for Rock and Blue x Caroline Sandström, together with the best Eva who will become a mother this summer. So cool!! And gorgeous being pregnant. 

_

Tänker att jag kör ett inlägg som detta 1 gång i veckan framöver, sounds good? Puss!

18 Responses to “IPHONE WEEK”

  • lisaolsson on

   Hej Lina! Den kommer från River Island, dessvärre några månader sen jag köpte den. Kan hålla utkik efter liknande och sätta ihop i ett kollage på bloggen! Kram

   Reply
 1. Johanna thomsen on

  Älska detta inlägg! Kul med massa blandande bilder! 🙂 keep goin’!
  Kul att du la upp de där receptet med sötpotatismoset & halloumi, jag såg det på din insta-story och ville ha receptet, and now I have it!
  Taack! <33

  Reply
 2. Jossan on

  Älskar den här typen av inlägg!! 🙂 Btw varifrån kommer skorna på sista bilden? De ser nämligen ut att vara snudd på perfektion!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)