MENU
 
10
/February
19:27

FRIDAY SPARKLE

Photos

Hanna BjörkstedtPhoto by Hanna Björkstedt

_

Hej och HEJ fredag! Hanna skickade över den här bilden till mig imorse som hon hittade i arkivet och redigerade, kände att den passade bra med lite extra sparkle inför helgen hehe. Idag har vi äntligen fått riva delen av väggen i sovrummet (kom precis innanför dörren och det blev sån skillnad!!) och snart har vi även gallret/glaspartierna på plats från svetsaren. Måste städa i ordning lite här nu så är pepp på en lugn kväll efter det, men imorgon kör jag och Tim ner till Malmö över helgen! Då får vi chans att både fira Karna som fyllt år och hänga med mina föräldrar såklart. Hoppas att ni får en skön kväll! Puss

___________________________________________________

Translation: Hello and HELLO Friday! Hanna sent over this picture this morning that she edited from the archive and thought it fit good with some extra sparkle for the weekend hehe. Today we finally got the wall in the bedroom done (just got home and it looks so good!!) and soon the black window/glass doors are all set too. Have to clean up a bit now so it’s gonna be a relaxed night after that, but tomorrow Tim and I are driving down to Malmö over the weekend! There we’ll get the chance both to celebrate Karna for her Birthday earlier this week and to hangout with my parents. Hope you get a great evening! Love xx

11 Responses to “FRIDAY SPARKLE”

Leave a Reply

  • (will not be published)