Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13
/February
23:53

REED

Okej. Världens längsta dag – med start i Malmö kl 05 imorse följt av Köpenhamn och roadtrip tillbaka till Stockholm. Kom innanför dörren för en timme sen och satte mig och redigerade direkt, för kolla vilket magiljus vi fick på vägen hem! Var tvungna att stanna till och hetsfota/filma, haha. Har tagit massa snapshots med mobilen under dagen så imorgon tänkte jag sammanställa det i ett min-dag-i-bilder-inlägg, stay tuned!

________________________________________________

Translation: Ok. Crazy long day starting in Malmö 5 A.M this morning followed by Copenhagen and then roadtrip back to Stockholm. Got home about an hour ago and had to edit some photos, because look how magical the light was tonight on our way home! Had to make a quick photo stop. I’ve been taking a lot of snapshots with my phone all day so tomorrow I thought I’d put it together in a “my day in pictures” post, stay tuned!


14 kommentarer14 kommentarer om “REED”

    Hej,
    Jättefint jobb med bloggen, helt klart en favorit!

    Kan du inte ta upp i ett inlägg hur du redigerar din bilder? Skulle vara kul att veta 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.