Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15
/February
16:55

MY NEW TATTOOS

lisa olsson tatuering tattoo

Säg hej till mina två nya tatueringar som jag gjorde igår! Stjärnbilden för mitt stjärntecken + en minifjäder, älskar båda. Och hur tunna linjer Simon fick till! Har varit besatt av fjädrar sedan jag började blogga i princip (ni som hängt med länge kanske minns att jag brukade ha enorma fjädrar i öronen ett tag, lite Roger Pontare vibe) så det känns redan väldigt naturligt att den sitter där som en tatuering nu. Och bäst av allt, min syster har ritat den! Så glad att hon ville (och vågade haha) göra det. Nu är jag uppe i fem stycken, jag som bara skulle göra en…aja, kommer bilder på hela outfiten ovan inom kort! Puss

____________________________________________

Translation: Say hello to my two new tattoos that I did yesterday! A constellation tattoo of my star sign + a mini feather, love both. I’ve been obsessed with feathers since I started blogging basically (those of you who’s been following me for a while maybe remember when I used to have big feathers in my ears all the time) so it feels pretty natural to have it as a tattoo now. And best of all, my sister drawn it! So happy that she wanted (and dared haha) to do it. Now I have 5 tattoos, and I said only 1…anyway, photos of the outfit I’m wearing coming up soon! Love


20 kommentarer20 kommentarer om “MY NEW TATTOOS”

  Var gjorde du dina tatueringar någonstans?

  Reply

  Hos Simon Diamant på Salong Betong, han sitter vanligtvis i Malmö (:

  Reply

  Minns också att du hade ritat fjäder på armen också! Tatueringarna var jätte fina! ❤️

  Reply

  Superfina!! Googla dock på stjärntecken hos NASA då de nyligen fann ett nytt vilket innebär att alla stjärntecken förflyttas i månaderna.

  Reply

  Så fina! MEN! Var är halsbandet från? Om det kommer upp i outfit beskrivningen sen hade det varit supersnällt 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.