Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16
/February
19:00

LAST SUNDAY THROUGH MY PHONE

Dokumenterade som sagt lite med mobilkameran i söndags – så här kommer min dag i bilder!

07.00 – Klev upp 05.30 i Malmö och packade i ordning våra grejer innan vi körde mot Köpenhamn för filmjobb i soluppgången! Det är till ett jobb som Tim håller på med just nu som jag är en del av också på ett hörn, superkul! När vi var klara där och solen gått upp körde jag några klädombyten i bilen (klassiker) för att passa på att plåta av bilder till ett kommande samarbete.

/ 7 A.M. – Went up at 5.30 A.M. in Malmö and packed our stuff before we headed over to Copenhagen for some film job in the sunrise! It’s for one of Tim’s upcoming projects which I’m a part of too, exciting! When we got all the shots and the sun was up I did some outfit changing in the car (classic) to shoot some photos for an upcoming collaboration.

09.00 – När vi fotat klart promenerade vi bort till Atelier September för frulle (nr 2 vid den här tiden), sjukt mysigt ställe! Avokadomackan var galen, massa citron och gräslök på som jag inte testat tidigare -var tvungen att göra likadana hemma nu i veckan sen. Tips om ni är i Köpenhamn!

/ 9 A.M. – When the photos were done we went to Atelier September for breakfast (nr 2), such a cozy spot! Their avocado sandwich is crazy. Tip if you visit Cph!

Jag hade på mig leo x2, topp från Gina Tricot (adlink här!) och jeans från REVOLVE + vans till det. Blåste galet kallt i Köpenhamn dock men lever just nu i förnekelse att vintern fortfarande är här, utan kör stenhårt på ankelkorta jeans och tunna sneakers. Det är värt gåshuden.

/ I was wearing leo x2, a top from Gina Tricot (adlink here!) and jeans from REVOLVE + vans. It was so cold in Copenhagen but can’t help myself from wearing cropped jeans and thin sneakers anyway.

11.00 – Och när vi ändå tagit oss över till Köpenhamn var vi ju tvungna att passa på att söndagsstrosa runt lite på stan!

/ 11 A.M. – And since we went over to Copenhagen of course we had to take the chance and stroll around in the city for a while!

Bl.a. förbi HAY House som är som en butik och showroom i ett, så fint!

/ Swung by HAY House, a store and showroom combined – nice place!

13.00 – Ett måste när jag är i Köpenhamn: köpa på sig massa blommor när det är så billigt och lättillgängligt! Kan liksom inte stå emot när de ligger där i stora högar. Sen behövde vi röra oss tillbaka mot bilen för att köra tillbaka till mina föräldrar i Malmö och för att inte komma fram till Stockholm alltför sent på kvällen sen. Vi käkade lunch, kollade lite skidåkning på TV och jag passade på att redigera och få iväg en deadline innan…

/ 1 P.M. – And a must when in Copenhagen: to buy flowers!! I just can’t resist when they’re just laying there. After that we had to go back to the car and head back to my parents in Malmö. We had lunch, chilled for a bit and I edited some photos for a deadline before…

17.00 – …det blev dags att åka tillbaka hem mot Stockholm! Andra halvan av dagen blev ju därför inte lika intressant på grund av flera timmar i bil. Men när solen började gå ner stannade vi till vid den här sjön med magiskt ljus som jag visade lite bilder ifrån innan.

/ 5 P.M. – The rest of the day wasn’t as interesting because of sitting in a car for many hours on our way home to Stockholm. But we had to stop by this lake at sunset with this magical light that I showed you some photos from earlier.

Kolla bara!! Vinterljus ibland alltså.

/ Just look at this!! That winter light.

22.00 – Ääntligen framme i Stockholm efter musikmaraton och lyxmiddag på Max (så bra att de tagit in vegetariska alternativ!) och på väg in till stan körde vi inom min syster för att lämna lite grejer. Hon ritade ju fjädern som jag tatuerade på handleden häromdagen och kolla så många olika hon suttit och skissat fram haha, hon är bäst!

/ 10 P.M. – finallyy made it to Stockholm after music marathon in the car. Made a quick stop at my sister’s place to drop off some stuff, as I told you she drew the feather that I tattooed on my wrist earlier this week and look how many different versions she made haha, she’s the best!

Och det var den dagen! Hope you like!

/ And that’s it! Hope you like!


11 kommentarer11 kommentarer om “LAST SUNDAY THROUGH MY PHONE”

  Denna typ av inlägg är SÅ roliga att få läsa. Hade också bara anklar i veckan förresten, heeelt klart värt gåshuden 😉 vår ju!

  Reply

  Åhhh va fina o mysiga bilder! Jättekul inlägg – gör gärna fler såna! Tips gärna om bra blomm “butiker” och restuarnger/cafe i Köpenhamn! KRAM <3

  Reply

  Ååååå vill veta var dina kläderna på sista bilden är ifrån! Så snyggt!!

  Reply

  Jacka från Zara, jeans från REVOLVE och skor från Alexander McQueen! Puss & kram 🙂

  Reply

  Lisa, what filters are you using in vsco? Your photos are always such a bomb! 🙁

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.