MENU
 
23
/February
16:33

9 LOOKS

General

Ett gäng outfits samlat i kollageform! Vilken är er favorit? Har tydligen gillat denim en del senaste tiden, haha. Skulle gärna ta tillbaka den där brännan på look 9 när jag precis hade kommit hem från Indonesien nu. Om jag har tur och solen är framme så kan man i alla fall lyckas få lite färg i ansiktet om ett par veckor när hela min familj + släkt och respektive ska åka skidor i Saalbach! Så sjukt peppad! Vi bokade den här resan för över ett halvår sen säkert just för att lyckas tajma 12 personers scheman och nu känns det overkligt nära. Att åka skidor är verkligen bland det bästa jag vet. Nu ska jag fortsätta jobba här! So long

_____________________________________________

Translation: Some outfits lately! Which one is your favorite? Obviously a fan of denim right now, haha. And I wouldn’t say no to the tan on look 9 when I had just got back home from Indonesia. But if I’m lucky and the sun is out at least I can get some face tan in two weeks when my whole family are going to Saalbach for a week of skiing! So excited!! I think we booked this trip over 6 months ago or so just to manage to make it work with 12 peoples schedules and now it feels a bit unreal that it’s so close. To ski is one of the best things I know. Now I’ll keep getting work done here! So long

19 Responses to “9 LOOKS”

Leave a Reply

  • (will not be published)