MENU
 
10
/March
23:04

TRUCKER

Style

red pink levis alexander mcqueen sneakers gucci marmontred pink levis alexander mcqueen sneakers gucci marmont red pink levis alexander mcqueen sneakers gucci marmont red pink levis alexander mcqueen sneakers gucci marmontCREDITS & ADLINKS: Sweater, & Other Stories. Jacket, Levi’s (here & here!). Pants, Zara. Shoes, Alexander McQueen (here!). Bag, Gucci.

_

 God kväll gänget! Freeedag! Hur mår ni? Jag har gjort hundra saker idag känns det som, multitasking non stop. Men nu börjar i alla fall jobb med bloggen inför nästa vecka när jag är bortrest bli klart, bokföring, packning av alla skidgrejer och hantverkare i lägenheten mitt i allt. Köpte hem thai ikväll och ska slänga ner det sista i resväskan innan jag signar ut. Önskar att kunna bära den här typen av looks även i Stockholm snart, kämpa våren! Puss

___________________________________________________

Translation: Hey babes! Fridaaay! Been doing a hundred different things today, multitasking for sure. But now the prep of blog posts etc for next week when I’m on “vacation” is almost done, my accounting and packing my bags with all the ski gear. Bought take-away thai tonight and just gonna put the last stuff in my suitcase before I’m ready for bed. Wish to be able to wear these kind of looks in Stockholm soon, come on spring! So long! xx

12 Responses to “TRUCKER”

Leave a Reply

  • (will not be published)