Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17
/March
18:07

SAALBACH POSTCARD

peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach

Hej babes! Här kommer ett lass med bilder från igår! Vi har verkligen haft en helt magisk vecka här i Saalbach i Österrike – sol i princip varje dag, bästa sällskapet med min familj och släkt och kul skidåkning. Lite väl varmt dock (i-landsproblemet haha) och mindre snö än normalt så ingen puderåkning tyvärr, men jag är väldigt nöjd ändå. Kom tillbaka till hotellet efter lite after ski för en stund sen och passade på att sätta mig framför datorn nu som jag försökt att inte göra alltför mycket tidigare i veckan, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det vår sista middag här ikväll! Verkar bli fondue, längesen jag åt det men mysig grej när man är ett helt gäng. Puss så länge!

_________________________________________________

Translation: Hey babes! Here are some photos from yesterday! We’ve had such a great week here in Saalbach in Austria – sun basically everyday, the best company together with my family and good skiing. Almost too warm though (what a problem haha) and less snow than usual so no powder ski unfortunately, but I’m very happy anyway. Just got back to the hotel after som after ski and now I’m gonna take a shower and get ready for our last dinner here tonight! Talk soon, love! 


18 kommentarer18 kommentarer om “SAALBACH POSTCARD”

  Your pictures are amazing and I really enjoy reading your post! Carry on your personality is very cool ?

  Reply

  Your pictures are amazing and I really enjoy reading your posts! Carry on your personality is very cool ?❤️!

  Reply

  Hade du möjligen kunnat göra ett inlägg på din blogg där du rekommenderar olika kameror som passar för nybörjare? Jag har själv aldrig provat systemkameror men är väldigt sugen på att lära mig mer om fotografering. Just därför är jag också väldigt dålig på vilken slags kamera som passar amatörer 🙂
  Hoppas du får en toppendag!

  Reply

  åh vad vackert! skulle dock inte alls ha något emot värme i backen, haha 😉

  Reply

  Incredible pics !!! Miss skiing/snowboarding a lot, especially once I see pics like these. But in one photo your right leg looks really weird haha.

  x Gitta // http://www.gittawitzel.com

  Reply

  hey, lisa! i think there is something wrong with your blog feed. i follow you using feedly.com and your blog is not updating anymore. xx

  Reply

  Hej Lisa 🙂 en fråga – har du blekt dina tänder? Hur har du isf gått tillväga?

  Reply

  Love the VSCO cam effect in your pictures. They are so positive and nice 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.