MENU
 
17
/March
18:07

SAALBACH POSTCARD

Photos,Travels
peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach

Hej babes! Här kommer ett lass med bilder från igår! Vi har verkligen haft en helt magisk vecka här i Saalbach i Österrike – sol i princip varje dag, bästa sällskapet med min familj och släkt och kul skidåkning. Lite väl varmt dock (i-landsproblemet haha) och mindre snö än normalt så ingen puderåkning tyvärr, men jag är väldigt nöjd ändå. Kom tillbaka till hotellet efter lite after ski för en stund sen och passade på att sätta mig framför datorn nu som jag försökt att inte göra alltför mycket tidigare i veckan, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det vår sista middag här ikväll! Verkar bli fondue, längesen jag åt det men mysig grej när man är ett helt gäng. Puss så länge!

_________________________________________________

Translation: Hey babes! Here are some photos from yesterday! We’ve had such a great week here in Saalbach in Austria – sun basically everyday, the best company together with my family and good skiing. Almost too warm though (what a problem haha) and less snow than usual so no powder ski unfortunately, but I’m very happy anyway. Just got back to the hotel after som after ski and now I’m gonna take a shower and get ready for our last dinner here tonight! Talk soon, love! 

18 Responses to “SAALBACH POSTCARD”

 1. Agnes on

  Hade du möjligen kunnat göra ett inlägg på din blogg där du rekommenderar olika kameror som passar för nybörjare? Jag har själv aldrig provat systemkameror men är väldigt sugen på att lära mig mer om fotografering. Just därför är jag också väldigt dålig på vilken slags kamera som passar amatörer 🙂
  Hoppas du får en toppendag!

  Reply
 2. gab on

  hey, lisa! i think there is something wrong with your blog feed. i follow you using feedly.com and your blog is not updating anymore. xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)