MENU
 
27
/March
23:57

NEXT: LA LA LAND

General

Hej babes & touchdown LA! Jag är helt slut efter resan hit då jag inte lyckades sova så mycket som jag brukar och nu börjar kampen väl på plats att hålla sig vaken. Kan bli tungt det här haha, men SÅ glad att vara här! Håll koll på bloggen och insta nu närmsta dagarna så får ni veta vad jag gör här! Ville bara flika och säga hej här så länge, puss!

________________________________________________

Translation: Hey babes & touchdown LA! I’m completely exhausted after my travel over here since I didn’t manage to sleep that much so now I’m forcing myself to stay awake. This can be tough haha, but I’m SO happy to be here! Make sure to look out here on the blog and insta during the upcoming days to see what I’m doing here! Just wanted to make a quick hello until then, talk soon! xx

9 Responses to “NEXT: LA LA LAND”

  1. Hedvig on

    Dina bilder är jättefina men de är så fruktansvärt brusiga. Har följt din blogg i flera år och så var det inte tidigare, då var de “klara” så redigera dem inte så mycket för det förstör bilderna.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)