MENU
 
16
/April
23:49

STAR SIGN DENIM

Style

CREDITS & ADLINKS – Jacket, Levi’s (in mid blue here!). Bag, Chanel. Jeans, Mango (sold out, similar here!).

_

En throwback till en look från London så långt bak som i november faktiskt! De bilderna hade lyckats komma undan, men nu blev jag extra sugen på att köra en all denim look snart igen. Och de där stjärnjeansen måste jag rota fram i garderoben! Är helt slut efter att ha målat större delen av dagen, men det blev så jäkla fint! Firade med indiskt och att somna på soffan. Skönaste som finns. Och värsta när man inser att man måste flytta sig till sängen. Så god natt gänget! Puss

_______________________________________________

Translation: A throwback to this look from London way back in November actually! These photos managed to hide in some way, but now I got extra eager to go for an all denim look soon again. And I have to find these star jeans in my wardrobe! I’m really tired after painting all day long, but it turned out so good! Celebrated with Indian food and falling asleep in the sofa. Best thing. But also worse when you realize you have to move to the bedroom. So good night babes! xx

7 Responses to “STAR SIGN DENIM”

Leave a Reply

  • (will not be published)