MENU
 
19
/April
19:06

WEDNESDAY

Photos

Michaela Wissen Stone Cold Fox Lisa Olsson Michaela Wissen Stone Cold Fox Lisa Olsson Michaela Wissen Stone Cold Fox Lisa OlssonMe by Micha Wissén. Dress from Stone Cold Fox

_

 Hej favoriter! Hur mår ni idag? Jag käkade en chiapudding/over night oats imorse till frukost som nog inte var helt hundra, så jag har gått runt och känt mig illamående/haft magont hela dagen. Jag som älskar chia, dröjer nog ett tag tills jag blir sugen på det igen haha. Men nu har jag lyckats få i mig en risifrutti (var typ det ENDA jag kände mig sugen på, säkert 7 år sen jag åt det sist), frukt och en macka och känner mig piggare igen! En av mina närmsta vänner Robin är uppe i Stockholm den här veckan så han kommer över till oss ikväll för att bara hänga och snacka ikapp. Blir mys! Hoppas det blir en bättre start på dagen imorgon. So long!

_______________________________________________

Translation: Hey favorites! How are you today? I had a chia pudding/over night oats this morning for breakfast which probably wasn’t quite ok so I’ve felt sick with stomach pain almost all day. I love chia pudding, but guess it will take some time before I get new cravings for it haha. But just managed to eat a little food so now I feel a bit better! One of my closest friends Robin is in Stockholm this week so he’s coming over tonight to just hangout and catch up. Hope you get a good one too! So long

17 Responses to “WEDNESDAY”

  1. ISA on

    Meh, vilket sammanträffande! jag har gått runt och mått illa i två dagar nu, vet inte vad fan det kan vara!? Det enda jag är sugen på är hallonkräm. haha 😉

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)