MENU
 
21
/April
18:13

LAYERED BLUE

Style

frill dress flare jeans chloe faye bag gucci princetown frill dress flare jeans chloe faye bag gucci princetown frill dress flare jeans chloe faye bag gucci princetown frill dress flare jeans chloe faye bag gucci princetown CREDITS & ADLINKS – Dress, Bik Bok (here!). Jeans, GRL FRND Denim. Bag, Chloé. Blazer, River Island. T-shirt, borrowed one from Tim. Shoes, Gucci.

_

Hej på er gänget! Hoppas ni har en skön fredag so far. Min har bestått av möten, lite fotande och annat jobb. Den här outfiten plåtades av snabbt på kanske 10 minuter och som ni ser så hann det både regna och bli sol igen, haha. Schizofrent april-väder. Men älskar verkligen den här klänningen, både att bära med full lager-på-lager känsla som här, men även i sin enkelhet till fest (sommarbröllop?) eller till vardags med ett par sneakers för att bryta av. Nu måste jag svira om snabbt och sen möta upp Daniella och Carro för kvällen! Hörs mer imorgon, puss!

____________________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’re having a great Friday so far. I’ve had some meetings, done some shooting and other work. Shot this look for maybe 10 minutes and as you can see it managed to be both rain and sun, haha. Hello April weather. Now I have to get ready real quick and then meet up with Daniella and Carro for the evening! Talk more tomorrow, love! xx

15 Responses to “LAYERED BLUE”

  1. Maggie on

    Men GUD så fint det här var! Älskar verkligen klänning på jeans, det är så coolt och man känner sig så fin 😀
    I inlägget där du frontar &other stories har du bland annat på dig en röd klänning med kort ärm. Jag undrar vad du kör på för storlek på den? Jag är typ lika stor/liten som dig så tänker att vi nog kan ha samma 🙂
    Ha en fin dag!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)