MENU
 
28
/April
19:31

KIMONO ON

Style

vans kimono gucci bagCREDITS & ADLINKS – Kimono/dress, Zara. Jacket, Caroline Sandström x Rock & Blue. Bag, Gucci. Shoes, Vans (here & here).

_

Hej gänget & glad fredag! Här kommer en look från Berlin i ett mer casual bildformat. Älskar den här kimonogrejen, var tvungen att hugga tag i en tidigare i veckan veckan! Sitter fortfarande på kontoret och avslutar några sista grejer innan jag och Awa tänkte promenera bort och käka något. Kändes extra nice att komma tillbaka till Stockholm tack vare solen, verkar ju bli bra hela helgen nu. Och på måndag när det är röd dag fyller Tim så då ska jag fira och pussa sönder honom! Ha en härlig fredag nu. So long!

________________________________________

Translation: Hey babes & happy Friday! Here’s a look from Berlin in a more casual photo format. Love this kimono thing, just had to grab one when I saw it in store earlier this week! I’m still at the office finishing some last stuff before Awa and I decided that we should go an grab some food together. Feels extra good to be back in Stockholm when the sun is out, gonna stay like this through the whole weekend hopefully. And on Monday it’s Tim’s Birthday!! Hope you all have a great Friday. So long!

10 Responses to “KIMONO ON”

Leave a Reply

  • (will not be published)