MENU
 
17
/May
6:53

35MM, WILLIAMSBURG

Photos,Travels
35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg

NYC, Williamsburg. Shot on 35mm film

_

Vi hittade ett ställe att lämna in ett par filmrullar för framkallning imorse som var sjukt snabba, så vi plockade upp dem redan nu ikväll! Kunde helt enkelt inte hålla oss tills vi är tillbaka i Stockholm igen, haha…hur som helst så är här ett smakprov från det jag plåtade analogt när vi strosade omkring i Williamsburg (som för övrigt är ett av mina favoritområden i New York)! Det här är min andra rulle någonsin så det tar ett tag att komma in i det, men tycker att det är så jäkla kul. Hoppas ni gillart! xx

___________________________________________________

Translation: We found a place to leave our film for developing this morning and they were really fast, so we actually got to pick it up earlier this evening! Couldn’t really resist before we’re back in Stockholm again, haha…anyway, here’s some of the result from what I shot analog yesterday night when we strolled around in Williamsburg (which besides is one of my favorite areas in New York)! This is my second time developing film and it takes some time to get used to it, but I think it’s so so much fun. Hope you like it! xx

18 Responses to “35MM, WILLIAMSBURG”

 1. Rebecca on

  (sorry for tangentbord) Detta ar säkert en superkorkad fråga hehe, men jag kan val inte vara den enda som inte begriper..? Hur far du in de analoga bilderna i datorn sa du kan lagga in dem pa bloggen, scannar?? Haha :’) mvh teknikanalfabet

  Reply
  • lisaolsson on

   Haha!! Jag lämnar in mina filmrullar på framkallning, finns lite överallt – och där kan jag välja att få de framkallade och skickade digitalt (wetransfer/dropbox t.ex.). Kostar ganska mycket med både film och framkallning så en dyr hobby tyvärr 😉 Kram!

   Reply
  • lisaolsson on

   Tack så mycket! Lämnar in på framkallning, väljer då att få dem digitalt istället för printade! Kramar

   Reply
 2. Vera on

  Alltså jag älskar ju din blogg och dina bilder!! Sån inspiration!!! Men jag förstår verkligen inte hur du får in dom analoga bilderna i datorn? För du har väl knappast med din en skanner när du är ute och reser? Eller är jag helt ute och cyklar? Haha!

  Reply
  • lisaolsson on

   Gud vad glad jag blir, tack!!! Haha helt lugnt, jag lämnar in rullarna för framkallning där man antingen kan välja att få dem i print eller digitalt på ett USB eller en wetransfer-länk t.ex.! Så jag väljer alltså att få bilderna framkallade digitalt så att jag kan använda dem på min blogg och instagram 🙂 Kram!

   Reply
 3. Linn on

  Skriver det igen: jag har själv precis börjat fota analogt och att se detta är ju sååå underbart!
  Skulle vara sjukt nice om du skrev ett inlägg om bara det (det analoga fotandet) tips, kameror, tekniker, aa vad som 🙂
  Puss!

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Linn! Vad kul!! Ska försöka samla ihop något nice, känner mig egentligen fortfarande för rookie för det haha – men kan försöka lösa något/några tips iaf 😉 Puss & kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)