Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17
/May
06:53

35MM, WILLIAMSBURG

35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg 35mm film williamsburg

NYC, Williamsburg. Shot on 35mm film

_

Vi hittade ett ställe att lämna in ett par filmrullar för framkallning imorse som var sjukt snabba, så vi plockade upp dem redan nu ikväll! Kunde helt enkelt inte hålla oss tills vi är tillbaka i Stockholm igen, haha…hur som helst så är här ett smakprov från det jag plåtade analogt när vi strosade omkring i Williamsburg (som för övrigt är ett av mina favoritområden i New York)! Det här är min andra rulle någonsin så det tar ett tag att komma in i det, men tycker att det är så jäkla kul. Hoppas ni gillart! xx

___________________________________________________

Translation: We found a place to leave our film for developing this morning and they were really fast, so we actually got to pick it up earlier this evening! Couldn’t really resist before we’re back in Stockholm again, haha…anyway, here’s some of the result from what I shot analog yesterday night when we strolled around in Williamsburg (which besides is one of my favorite areas in New York)! This is my second time developing film and it takes some time to get used to it, but I think it’s so so much fun. Hope you like it! xx


18 kommentarer18 kommentarer om “35MM, WILLIAMSBURG”

  (sorry for tangentbord) Detta ar säkert en superkorkad fråga hehe, men jag kan val inte vara den enda som inte begriper..? Hur far du in de analoga bilderna i datorn sa du kan lagga in dem pa bloggen, scannar?? Haha :’) mvh teknikanalfabet

  Reply

  Haha!! Jag lämnar in mina filmrullar på framkallning, finns lite överallt – och där kan jag välja att få de framkallade och skickade digitalt (wetransfer/dropbox t.ex.). Kostar ganska mycket med både film och framkallning så en dyr hobby tyvärr 😉 Kram!

  Reply

  men gud, speciellt den andra bilden är helt sjukt häftig! ser ut som taget ur nån gangsterfilm från 80-talet 😉 haha!

  Reply

  Ja undrar samma sak? Hur får du bilderna in i bloggen ?

  Jätte fina bilder!

  Kram Elaf

  Reply

  Tack så mycket! Lämnar in på framkallning, väljer då att få dem digitalt istället för printade! Kramar

  Reply

  Alltså jag älskar ju din blogg och dina bilder!! Sån inspiration!!! Men jag förstår verkligen inte hur du får in dom analoga bilderna i datorn? För du har väl knappast med din en skanner när du är ute och reser? Eller är jag helt ute och cyklar? Haha!

  Reply

  Gud vad glad jag blir, tack!!! Haha helt lugnt, jag lämnar in rullarna för framkallning där man antingen kan välja att få dem i print eller digitalt på ett USB eller en wetransfer-länk t.ex.! Så jag väljer alltså att få bilderna framkallade digitalt så att jag kan använda dem på min blogg och instagram 🙂 Kram!

  Reply

  Skriver det igen: jag har själv precis börjat fota analogt och att se detta är ju sååå underbart!
  Skulle vara sjukt nice om du skrev ett inlägg om bara det (det analoga fotandet) tips, kameror, tekniker, aa vad som 🙂
  Puss!

  Reply

  Hej Linn! Vad kul!! Ska försöka samla ihop något nice, känner mig egentligen fortfarande för rookie för det haha – men kan försöka lösa något/några tips iaf 😉 Puss & kram!

  Reply

  great pictures! what film do you use?

  p.s.: still not able to follow your blog using feedly 🙁

  Reply

  Undrar också vilken analog du använder! Min är så värdelös.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.