MENU
 
25
/May
20:27

SILK PANTS ON

Style

white pants chloe faye bag white pants chloe faye bag white pants chloe faye bagTop, Planet Blue. Pants, Gina Tricot Exclusive Collection. Shoes, Gucci. Bag, Chloé. Sunglasses, Shevoke. 

_

Vita byxor må vara riskabelt, men det råkar ju också vara sjukt snyggt. Speciellt när de är i silke, höga i midjan och vida i benslutet. Typ exakt som de här helt enkelt. I och med röd dag idag har jag passat på att inte dejta datorn lika intensivt som normalt utan tog en långlunch med Lovisa medan solen fortfarande var framme, följt av balkonghäng hos Carro. Imorgon är jag iväg på möten hela dagen och sen – iväg söderut för en helg i sommarstugan!! Höll nästan på att skriva “på med mysiga stickade tröjor” per automatik men eftersom att vädret ser ut att bjussa på sommar så blir det nog snarare bikini! xx

______________________________________________

Translation: White pants may be risky, but also one of my favorite clothing piece to wear. Especially when they are in silk, high-waisted and with flare legs. Just like these ones. Went for a long lunch date with Lovisa today followed by some balcony hangout at Carro’s place today since it’s bank holiday in Sweden today. Tomorrow I’m off for meetings all day and then – time for a weekend by our summer house!! Almost wrote “cozy knitted sweaters mode on!” but looks like the weather is gonna be more like summer so rather bikini on! xx

11 Responses to “SILK PANTS ON”

  1. rebecca on

    Wou Lisa, you look amazing! I love love love your style, such an inspiration <3 Could you do a blogpost about your training and stuff like that? 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)