MENU
 
27
/May
23:13

FLORAL FAVES

Shopping

– This post contains adlinks –

1.HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

_

Hej favoriter! Ett lass med blommiga favoriter just nu. Planerar att leva i just klänningar och sneakers i sommar. Och använder ni alltså koden “SUMMER20” så kan du shoppa på Nelly med 20% rabatt på allt just nu (exklusive en del varumärken, mer info här), tips tips!! Är som sagt ute i sommarstugan nu på landet och bara njuter av nuet tillsammans med min familj. Hade hunnit glömma hur problematiskt det är att jobba härifrån dock med wi-fi pga 1. vi har inget wi-fi helt enkelt, haha. Och 2. täckningen fungerar på allas mobiler förutom min av nån anledning. Men då vet ni läget i alla fall till imorgon! Hur som helst så levererar stugan som vanligt och jag bara älskar att vara här, min och hela familjens frizon. Gratis terapi kan man säga. Hörs snart, puss!

______________________________________________

Translation: Hey favorites! Some flowery favorites online right now. I’m planning to stroll around in dresses like these together with sneakers all summer. And if you use the code “SUMMER20” you can shop with 20% off on everything (except some brands, more info here), good one!! As mentioned I’m at our summer house over the weekend just relaxing and enjoying every second here together with my family. I had forgot how hard it is to work from here though with the wi-fi because 1. we don’t even have a wi-fi here, haha. And 2. my phone doesn’t really want to collaborate here. But at least know you have an update about the situation until tomorrow! Anyway, I really love to spend time at this place. My favorite place to be. Talk soon, love!

7 Responses to “FLORAL FAVES”

 1. Elisabet on

  Hej Lisa! Jag har följt din blogg väldigt länge, mestadels via bloglovin. Nu har jag bytt app till “feedly”, men där fungerar det tyvärr inte att följa din blogg. Tänkte att någon tekniker på sidan kanske kunde ta sig en titt och lösa problemet?
  Mvh, Elisabet

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Elisabet! Vad roligt att höra!!
   Vad störigt att det verkar vara något krångel via Feedly…ska kika på det asap! Tack för update!
   Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)