Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11
/June
20:06

MY WEEKEND THROUGH THE PHONE

supper gården stockholmIgår efter en riktigt lat morgon och dag, mötte jag upp Rami och Julian för att käka på Supper Gården! Sån dröm nu när de flyttat ut på torget under sommaren. Vi beställde in ett gäng olika rätter och delade…

/ After a very lazy day yesterday, I met up with Rami and Julian for dinner at Super Gården! Such a dreamy place during summer. We ordered some different dishes to share……och så här såg jag ut igår! Den fina klänningen och mockajackan kommer från Non Sense, skor från & Other Stories och hatt från Lack of Color. Med bästa Julian ♡ Efter maten drog vi vidare till Summerburst för att kolla på Bieber…

/ …and this was my look yesterday! The pretty dress and suede jacket are from Non Sense, shows from & Other Stories and hat by Lack of Color. With the best Julian ♡ After dinner we went to Summerburst to check out Justin Bieber’s concert in the heavy rain, haha.

…där jag hängde tillsammans med Starclub-gänget och vänner inpå natten! Tack för en bra kväll trots ösregnet! (den här bilden är dock inte från min mobil haha)

Och idag har jag haft en riktig heldag med min syster! Älskar att vi bor i samma stad. Imorse kom hon över på frulle hemma hos oss som sträckte sig fram till lunch, innan vi drog ut till Plantagen och Bergianska Trädgårdens café som jag var på rätt nyligen. Bra häng där!! Lova att ta en lunch/fika där i sommar om ni är i närheten.

/ And today I’ve spent the whole day with my sister! Love that we live in the same city. She came over for breakfast this morning until noon, before we headed over to Plantagen to buy new flowers and had lunch at Bergianska Trädgården which is one of my favorite spots on Stockholm.Och alltså Plantagen, life <3 När jag är gammal och förhoppningsvis pigg vill jag driva en egen liten blombutik med kombinerat kaffehak, där Tim kan stå och servera kaffe i en slarvig linneskjorta och sina åldrade tatueringar. På Gotland kanske? Eller Indo ännu hellre faktiskt, haha..

/ Love this place <3 When I’m old and hopefully still got the energy I wanna have my own little flower shop combined with a coffee corner, where Tim can serve coffee in a casual linen shirt and his aged tattoos. On Gotland maybe? Or why not somewhere in Indo, haha..Och på Bergianska idag åt vi båda en varm macka med chèvre och fikonmarmelad. Fett gott!

/ And today at Bergianska we ordered a sandwich with chèvre and fig jam. Soo goodOch juste!! Den här postade jag på insta igår men här har vi luggen! Känns jättebra, lite sugen på att gå ännu kortare i ändarna känner jag nu efter några dagar, men det känns som en grym start. Godkänt?

/ And yes!! Posted this on Instagram yesterday but here’s my bangs! Feels great, think I want to go just a little shorter but this feels like a good start. You like?

Puss!


11 kommentarer11 kommentarer om “MY WEEKEND THROUGH THE PHONE”

  Okej vad använder du för filter? Hur kan man ens få så fina bilder från mobilen?

  Reply

  Tips! Kolla in min kompis fik krukor&kaffe på vallhallavägen, är precis vad det låter som, ett kaffehak och krukväxter i kombo!

  Reply

  jag skulle SÅ komma till ert café 😉 haha! mysiga dagar du haft!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.