MENU
 
13
/June
16:10

THE SHIRT DRESS

Style

shirt dress straw bag gucci loafers shirt dress straw bag gucci loafers shirt dress straw bag gucci loafersCREDITS & ADLINKS – dress, Revolve here. Shoes, Gucci

_

Hej gänget! En look från häromveckan när det inte spöregnade om vartannat, haha. Men verkar ju dra undan till imorgon så att vi får lite sol igen! Älskar, älskar den här klänningen. Den får mig att vilja åka någonstans i södra Europa längs kusten, om det makear sense? Får en somrig vision i alla fall. Men så länge får jag glida runt i den här i Stockholm helt enkelt. Funkar rätt okej det med. So long!

_______________________________________________

Translation: Hey babes! A look from last week when it wasn’t raining, haha. But seems like the sun is coming back to Sweden tomorrow! Love, love this dress. It makes me wanna go somewhere in south of Europe along the coast, if that makes sense? Feels very summery. But until then I’ll just stroll around in this one in Stockholm. Guess I can live with that too. So long!

21 Responses to “THE SHIRT DRESS”

 1. Erica on

  Jag har alltid beundrat alla fina bilder du lägger upp på bloggen/instagram, otroliga! Jag har börjat intressera mig för fotografi på senare tid och undrar om du har tips på kameror? Jag förstår att du och din pojkvän har väldigt fina och dyra kameror men har du några lite mer budget tips?
  Ha en jättefin dag!

  Reply
   • Paula on

    I just said I dont like those shoes, whole world makes laugh about it, dont you think they look a little funny? I really like Lisa and I admire her style, I really didnt want to hurt her. I just wish she wouldnt be like other bloggers who have no style and wear anything but made by known fashion designers. Peace

    Reply
    • lisaolsson on

     In the end we’re only talking about a pair of shoes here so let’s just be chill about it haha 🙂 I find these shoes genuinely cool and fun and that’s my personal opinion – that’s why I wear them. Not because I wan’t to “fit in” or be like other bloggers. Love xx 🙂

     Reply
  • lisaolsson on

   Ville också ha den haha!! Men jag lånade den av Sania som fyndade väskan på en marknad i Spanien har jag för mig! Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)