MENU
 
10
/July
15:31

MAXI

Style
Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans

CREDITS & ADLINKS – Dress, & Other Stories (short version here!). Bag, Shopbop (here!). Hat, Lack of Color. Shoes, Vans (here!).

_

 Så här såg jag ut i fredags! Efter att ha träffat Sania en stund mötte jag upp gänget på kontoret och drog på AW & stand-up i Vasaparken. Bästa grejen! De kör i 4 veckor till förstod jag det som så passa på om ni är i närheten i sommar. För övrigt så måste ju långklänning vara nr 2 på bästa grej, hade glömt hur bekväm och uppklädd man känner sig på samma gång. Ska passa på att dra nytta av det resten av sommaren! So long

_____________________________________

Translation: My look last Friday! After seeing Sania I met up with the team at the office and went for some after work stand-up. Best thing! And btw maxi dresses must be nr 2 on best things, I’d forgot how comfy and yet dressed up you feel wearing it. Definitely gonna take the chance to wear it more often this summer! So long

13 Responses to “MAXI”

  1. H on

    Så härliga bilder! Skulle uppskatta till tusen om du kunde göra ett inlägg om din kamera utrustning. Vilka kameror och objektiv du har, när du använder vilket osv. Kram 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)