Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10
/July
15:31

MAXI

Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans Lisa olsson & other stories LA atelier lack of color vans

CREDITS & ADLINKS – Dress, & Other Stories (short version here!). Bag, Shopbop (here!). Hat, Lack of Color. Shoes, Vans (here!).

_

 Så här såg jag ut i fredags! Efter att ha träffat Sania en stund mötte jag upp gänget på kontoret och drog på AW & stand-up i Vasaparken. Bästa grejen! De kör i 4 veckor till förstod jag det som så passa på om ni är i närheten i sommar. För övrigt så måste ju långklänning vara nr 2 på bästa grej, hade glömt hur bekväm och uppklädd man känner sig på samma gång. Ska passa på att dra nytta av det resten av sommaren! So long

_____________________________________

Translation: My look last Friday! After seeing Sania I met up with the team at the office and went for some after work stand-up. Best thing! And btw maxi dresses must be nr 2 on best things, I’d forgot how comfy and yet dressed up you feel wearing it. Definitely gonna take the chance to wear it more often this summer! So long


13 kommentarer13 kommentarer om “MAXI”

    Så härliga bilder! Skulle uppskatta till tusen om du kunde göra ett inlägg om din kamera utrustning. Vilka kameror och objektiv du har, när du använder vilket osv. Kram 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.