MENU
 
13
/July
12:03

VALLMO

Photos
vallmofält gotland vallmo vallmofält gotland vallmo vallmofält gotland vallmo vallmofält gotland vallmo vallmofält gotland vallmo vallmofält gotland vallmo

Dress, & Other Stories (adlink).

_

 Detta har ni ju redan fått en liten taste från både på bloggen och instagram för några veckor sen, men det här fältet är värt att få ett eget inlägg med en liten bildsamling. Hade jag kunnat köpa loss marken hade jag inte tvekat en sekund på att bygga ett hus precis där. Fatta den morgonutsikten. Hoppas ni gillart! xx

______________________________________________

Translation: You’ve already got some sneak peeks from this on both the blog and instagram a couple of weeks ago, but I think this field deserves its own post with some photos collected. If I could buy the plot I wouldn’t mind to build my own house here. Imagine that morning view. Hope you like! xx

12 Responses to “VALLMO”

Leave a Reply

  • (will not be published)