MENU
 
8
/August
16:53

SUMMER NIGHT

Photos

35mm film analogFamily ♡35mm film analog 35mm film analog 35mm film analog

Shot on 35mm film

_

Lite snapshots från en drömkväll när vi hängde i sommarstugan tidigare i somras! Vi har som en liten tradition att i alla fall minst en kväll varje sommar ta båten och kajakerna ut till en liten mini-ö intill som vi (lite töntigt men härligt) börjat kalla Olsson island, haha. Så i vanlig ordning körde vi häng och engångsgrill där ute när vi var där för några veckor sen. Så mysigt! Det är så jäkla fint och lugnt där. Nu ska jag röra mig från kontoret och sen dra och käka middag med Tim och två vänner. So long! xx

___________________________________________

Translation: Some snapshots from a dreamy night when we hangout at our summer house earlier this summer! We have a little tradition to take the boat and kayaks out to a tiny island nearby our place every summer, so we did. Had a barbecue and enjoyed the beautiful surrounding there, just look at the view on the last photo. So cozy! Now I’ll leave the office and get ready for dinner with Tim and two friends. So long! xx

16 Responses to “SUMMER NIGHT”

  1. Nea on

    Älskar allt med inlägget. Sommarfavoriter i all sin ära<3
    Vad är det för typ av kamera på den näst sista bilden? Ser ut som jordens mest perfekta lilla resekamera, stämmer det?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)