MENU
 
29
/August
23:22

SORBET PART I

Photos
positano 35mm film the naked tiger andi bagus positano 35mm film the naked tiger andi bagus positano 35mm film the naked tiger andi bagus

Photos: Amanda Gylling, edit Linn Bergström

_

 Del 1 av den här lilla serien. Saknar färgerna och alla miljöer där nu! Önskar att vi blev tipsade om att ta med bättre skor till stranden dock på grund av de hundragradiga stenarna, haha. Hur som helst, kom nyss hem från en mysig middag tillsammans med Nelly-gänget för att kicka igång lite inför modeveckan imorgon. Blir ett gäng visningar och kul som alltid att få tillfälle att hänga med alla där emellan! Hörs mer då, puss xx

_______________________________________________

Translation: Part 1 from this little serie. Miss all the colors and surroundings around there now! I wish someone told us to bring better shoes to the beach though because of the extremely hot black stones, haha. However, just got back home after a cozy dinner together with Nelly to start of Fashion Week. Excited to see some of the shows tomorrow and also fun to get the chance to hangout with everyone in between! So long xx

9 Responses to “SORBET PART I”

Leave a Reply

  • (will not be published)