MENU
 
31
/August
23:41

DAY II

Style
fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite

CREDITS & ADLINKS – Coat, skirt & shoes, H&M. Top, Mango (similar here & here). Photos by Rasmus Lindahl

_

…och när jag ändå är igång kommer här min look idag för dag 2 på modeveckan! Ska förresten klippa till luggen på måndag igen för nu ser jag knappt ut längre, haha. Men tillbaka till outfiten – kolla vilka geniskor? Det är precis sånt här som är anledningen till att jag älskar mode. Sista dagen är imorgon men jag checkar ut nu för att ta mig till Gotland. Kom fram hit tidigare ikväll så ska sova alldeles strax. Hoppas att ni haft en bra torsdag ♡

__________________________________________

Translation: …and while I’m on it, here’s my look today for day 2 at fashion week! Btw I’ll cut my bangs again this Monday because now I can barely see, haha. But back to the outfit – look at these genius shoes? This is exactly why I love fashion. Last day tomorrow but I’m done for this time since I just got to Gotland over the weekend. Hope you’ve had a great Thursday ♡

14 Responses to “DAY II”

Leave a Reply

  • (will not be published)