Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08
/September
07:36

PRINT MIX

bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes

CREDITS & ADLINKS – Skirt, here! Top, here! Shoes, Jennie-Ellen. Hat, Lack of Color. Photos by Oscar Barkenbom

_

Hej gänget! Så här såg jag ut häromkvällen när vi möttes upp och hängde lite på hotellets rooftop, innan vi drog till Elsa Hosks lanseringsevent av Elsa Hosk x Bik Bok. Så många fina plagg i kollektionen! Tycker printmixar känns extra experimentella och kul just nu, så det fick det bli! Efter eventet blev vi hungriga och drog till Balzem och käkade libanesiskt, drömmen. Nu har vi flyttat in till Soho för några sista nätter här, fick Janni som sällskap hos mig så det blir extra roligt – har verkligen saknat att få hänga med henne! Nu är klockan redan halv två på natten här men tidig morgon i hjärnan, så vi lär slockna vilken minut som helst. Hörs imorgon, PUSS! x

______________________________________________

Translation: Hey babes! Here’s my look the other night when we met up at the hotel’s rooftop, before we headed to Elsa Hosk’s launch event for Elsa Hosk x Bik Bok. So many good pieces in the collection! I’m really into mixing prints right now so I went for that look, I think it’s such a fun and experimental way to style prints! After the event we were all starving so we went to Balzem for lebanese food, always the best. Anyway, now we’ve moved in to Soho for some last days here before I’m going back to Sweden and Janni and I are sharing room together – I’ve missed spending time with her so I’m really happy about that! It’s already 1.30 here now so we’ll probably fall asleep any minute now. Talk more tomorrow, LOVE x


17 kommentarer17 kommentarer om “PRINT MIX”

  Vad har du under toppen för den inte ska vara så genomskinlig?? 🙂

  Reply

  Det är ett tunt dubbeltyg över brösten så den är inte genomskinlig, hade ingen bh under 🙂

  Reply

  Lisa! Det är så fantastiskt kul att se har mycket du utvecklas hela tiden. Jag har följt dig i snart tio år och varenda gång jag tror att du inte kan bli bättre så höjer du nivån flera steg. Älskar vilket fokus fotografi utöver rena outfitbilder fått i din blogg på den senaste tiden. Så inspirerande! Keep up the good work! xx

  Reply

  Måste bara säga att du är så otroligt vacker. Du har något så jordnära över dig, man kan liksom se i ögonen att du är en tänkande person, om du förstår vad jag menar. Du känns inte ytlig utan genuin. Fortsätt med det du gör för du gör det bra! Kram!

  Reply

  Gud vilken fin kommentar, tack för fina ord Annie <3 Gjorde mig väldigt, väldigt glad. Kram

  Reply

  Undrar mest vart ni bodde i NY? Letar resor o tar gärna emot hotelltips 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.