MENU
 
8
/September
7:36

PRINT MIX

Style

bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes bik bok lack of color jennie-ellen shoes

CREDITS & ADLINKS – Skirt, here! Top, here! Shoes, Jennie-Ellen. Hat, Lack of Color. Photos by Oscar Barkenbom

_

Hej gänget! Så här såg jag ut häromkvällen när vi möttes upp och hängde lite på hotellets rooftop, innan vi drog till Elsa Hosks lanseringsevent av Elsa Hosk x Bik Bok. Så många fina plagg i kollektionen! Tycker printmixar känns extra experimentella och kul just nu, så det fick det bli! Efter eventet blev vi hungriga och drog till Balzem och käkade libanesiskt, drömmen. Nu har vi flyttat in till Soho för några sista nätter här, fick Janni som sällskap hos mig så det blir extra roligt – har verkligen saknat att få hänga med henne! Nu är klockan redan halv två på natten här men tidig morgon i hjärnan, så vi lär slockna vilken minut som helst. Hörs imorgon, PUSS! x

______________________________________________

Translation: Hey babes! Here’s my look the other night when we met up at the hotel’s rooftop, before we headed to Elsa Hosk’s launch event for Elsa Hosk x Bik Bok. So many good pieces in the collection! I’m really into mixing prints right now so I went for that look, I think it’s such a fun and experimental way to style prints! After the event we were all starving so we went to Balzem for lebanese food, always the best. Anyway, now we’ve moved in to Soho for some last days here before I’m going back to Sweden and Janni and I are sharing room together – I’ve missed spending time with her so I’m really happy about that! It’s already 1.30 here now so we’ll probably fall asleep any minute now. Talk more tomorrow, LOVE x

17 Responses to “PRINT MIX”

 1. Erica on

  Lisa! Det är så fantastiskt kul att se har mycket du utvecklas hela tiden. Jag har följt dig i snart tio år och varenda gång jag tror att du inte kan bli bättre så höjer du nivån flera steg. Älskar vilket fokus fotografi utöver rena outfitbilder fått i din blogg på den senaste tiden. Så inspirerande! Keep up the good work! xx

  Reply
 2. Annie on

  Måste bara säga att du är så otroligt vacker. Du har något så jordnära över dig, man kan liksom se i ögonen att du är en tänkande person, om du förstår vad jag menar. Du känns inte ytlig utan genuin. Fortsätt med det du gör för du gör det bra! Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)