Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12
/September
18:07

CHERRY STRIPE

solid and striped 35mm film solid and striped 35mm film solid and striped 35mm film solid and striped 35mm film solid and striped 35mm film solid and striped 35mm film

Swimsuit, Solid & Striped (adlink here!) | 35mm with Amanda Gylling

_

Hej babes! Tisdag och ny bildserie – ränder och tidigt morgonljus från Positano! Idag är det tillbaka till verkligheten efter New York, har dock galet mycket bilder kvar därifrån så stay tuned för mer av det…ska packa ihop så smått på kontoret nu och möta upp Tim för lite dejt-night. Vi har båda varit så pepp på att se nya Björn Borg filmen så vi bokade det precis, har ni sett den? Hoppas den lever upp till förväntningarna! Hoppas att ni får en skön kväll, puss så länge ♡

_________________________________________

Translation: Hey babes! Tuesday and a new photo serie – stripes and early morning light in Positano! Back to reality today after NYC, but I still got a LOT of outfits and photos from my days there so stay tuned for more…gonna leave the office soon and meet up Tim for date night. We’ve both been so excited to see the new Björn Borg movie, have you seen it maybe? Hopefully we won’t be disappointed! Hope you get a great night, talk soon x ♡


10 kommentarer10 kommentarer om “CHERRY STRIPE”

  Älskar den svartvita bilden, vilken känsla i bilden!

  Reply

  Hej,

  Jag kommer befinna mig i Stockholm den 24-26 september och det vore roligt att plåta lite. Om du har tid och tycker det låter kul så emaila mig. Arbetar som fotograf i Los Angeles i vanliga fall men är i Sverige nu.

  Ha det fint!

  Reply

  Jag är ingen höjdare på att kommentera, men blir alltid inspirerad av dina bilder!??✨

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.