Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13
/September
19:34

WAY OUT WEST TB

Sunglasses, Chimi (also available at Miksajo in Gbg for example). Dress, For Love & Lemon (adlink here!). Hat, Lack of Color. Red denim set from H&M.

_

Halkade in på bildarkivet från Göteborg och Way Out West – så låt oss köra en liten tillbakablick på det? För en gångs skull regnade det knappt på oss under festivalen och istället fick vi sol och gött häng! Var ni där kanske? Så här såg jag i alla fall ut på fredagen när Chimi styrde dagsfest, tillsammans med mina fina vänner. Hade så kul! Man gillar ju bollhav liksom, haha…och en annan höjdpunkt under helgen var förstås Frank Ocean! Har velat se honom live länge, så så bra. Aja, nu är det september och snart riktig höst. Känns konstigt nog rätt skönt. Än så länge i alla fall, haha. Nu ska jag köra undan ett mailrace här och sen försöka plocka fram någon matfantasi! Puss

______________________________________________

Translation: Scrolled through some photos from Gothenburg and Way Out West earlier this summer – so why not share a little throwback? Luckily this year it didn’t rain and instead we got treated with some sun and late summer feelings! This was my look when Chimi hosted a day party, together with my dear friends. Had so much fun! And who doesn’t love a ball pool, haha…another great happening during the weekend was of course to watch Frank Ocean! I’ve wanted watch him perform live for a long time, so so good. Now I’ll finish some emails and then dinner! LOVE


8 kommentarer8 kommentarer om “WAY OUT WEST TB”

  Vilken sjukt fin klänning på översta ryggen, älskar ryggen! 🙂

  Reply

  Haha jag måste bara kommentera, var också på wow nämligen! Menar du inte Frank ocean som du har tagit bild av eller var John Legend på nån cool vip fest nånstans där vi andra inte var? Haha

  Reply

  Hahaha jag är ju sämst, självklart menar jag Frank ocean!! Jag ska se John Legend om nån vecka här i Stockholm så är uppenbarligen redan där i tankarna 😉

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.