MENU
 
21
/September
11:58

PINK BLUSH

Photos

35mm film pink bathroom pink bathroom for love & lemons 35mm filmpink bathroom for love & lemons 35mm filmEarrings, Amber Sceats (adlink here)pink bathroom for love & lemons 35mm film pink bathroom for love & lemons 35mm film pink bathroom for love & lemons 35mm film

Dress, For Love & Lemon (adlink here!)

_

Hej gänget! Här kommer en till bildserie som jag redan visat lite sneak peeks ifrån på instagram – plåtat på film med blixt. Vi var ju tvungna att göra något av det här fulsnygga rosa badrummet. Älskar det!! Idag är jag på set och plåtar tillsammans med Gina Tricot, från tidig morgon till sent ikväll! Kommer dokumentera så live som möjligt från dagen så häng med på instagram och insta story vetja! Imorgon eftermiddag sen åker jag till sommarstugan och hänger där hela helgen tillsammans med familjen för lite extra firande. Kräftskiva it is, så mysigt! So long x

______________________________________________

Translation: Hey babes! Here’s another photo serie shot on film with flash, we just had to do something in this pink bathroom. Love it! Today I’m set shooting together with Gina Tricot all day for an upcoming campaign, exciting! Gonna document a little during the day and night so check out my instagram and insta story. Tomorrow I’m leaving Stockholm to spend the weekend at our summer house with my family to just relax and celebrate my bday. Crayfish party it is! So long x

8 Responses to “PINK BLUSH”

  1. Stephanie on

    Hi Lisa, can I ask you what programs or apps you use the most on your photos?! Thanks a lot and greetings from Austria <3 XxX

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)