MENU
 
12
/October
15:36

BAG LOVE

Shopping
JW Anderson Pierce Bag JW Anderson Pierce Bag

Bag, J.W.Anderson Pierce bag (adlink here & here!)

_

 HEJ till min nya väskförälskelse! Har kikat på den här ett tag och förra veckan blev det ett köp. Älskar den! Tycker J.W.Anderson är ett väldigt spännande märke överlag och även om just denna modell finns i många olika varianter och färger är jag glad att jag satsade på en svart som jag kan använda jämt. Gillar ni? Ni lär tröttna på den om ett tag pga lär synas en hel del i mina outfitinlägg framöver, varning bara haha. xx

____________________________________________

Translation: HELLO new bag love! I’ve been looking at this beauty for a while and last week I bought it. Love it! I think J.W.Anderson is a very exciting brand overall and even if this model comes in many different styles and colors I’m glad I went for the classic black that I can wear on a daily base. You like? You probably gonna see this one a lot in my outfit posts ahead so soon you’ll get tired of it, only a warning haha. xx

5 Responses to “BAG LOVE”

  1. Anna on

    Du har inte kvar ditt orangea skidset från Peak Performance, heli gravity, och vill sälja det till mig? Jag har letat som en tok på sidor men hittar inte någonstans… 😥 hade varit evigt tacksam!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)