MENU
 
15
/October
10:14

SUNDAY SALE SHOPPING

Shopping

– This post is in partnership with Nelly.com & contains adlinks –

Pants, HERE. Sunglasses, HERE. Trenchoat, HERE. Mesh dress, HERE. Pink body, HERE. Black top, HERE. White body, HERE. Dot dress, HERE.

_

Min kod LISA20 ger 20% extra rabatt på hela rean HÄR fram till imorgon, måndag kl 10.00!

My code LISA20 gives 20% extra off on all sale items HERE until tomorrow, Monday 10 am!

_

 Morning! Hörni, idag har jag en liten treat till er – med min kod LISA20 får ni 20% extra rabatt på hela Nelly’s reasortiment, endast fram till imorgon bitti. Det vill säga helt sjukt billigt samt chansen att shoppa t.ex. Céline brillor på rea. Jag har kärat ner mig lite i den där trenchcoaten så är sugen på att klicka hem den och den ribbade toppen med vida ärmar. Även om det börjar bli kallare nu så tänker jag att trenchen kan vara så fin tillsammans med stora stickade tröjor eller t.om. en hoodtröja under och sneakers för en avslappnad vardagslook. Passa på att fynda! Nu ska jag slänga på mig något här och sen dra bort och käka söndagsfrulle ute tillsammans med Tim. Hoppas ni får en fin söndag xx

_______________________________________________

Translation: Morning! And you know what, today I have a little treat for you – with my code LISA20 you get 20% extra off on all sale items on Nelly here, only until tomorrow morning. In other words crazy good prices and the chance to shop Céline sunnies on extra sale for example. I fell in love with this trenchcoat so I’m thinking about getting that and the ribbed top with wide sleeves. Even though it’s starting to get colder now I’m sure the trench would looks so good with chunky knitwear or even a hoodie and sneakers for a more casual look. Take the chance to do some good Sunday sale shopping! Now I’ll find something to wear and then go out for some Sunday breakfast with Tim. Hope you have a great one xx

4 Responses to “SUNDAY SALE SHOPPING”

Leave a Reply

  • (will not be published)