MENU
 
27
/October
23:04

ERDEM x H&M NIGHT

General

Igår kväll efter en båttur ut från stan möttes vi av det här MAGISKA huset (titta bara på fasaden!!) för att fira lanseringen av H&M’s nya designsamarbete med Erdem. Så vackert med allt blomprint både på kläder, mattor och inredningsdetaljer. Lever för övrigt gärna i den här tröjan i höst. Har ni hunnit kolla in kollektionen något än? Tack för en bra kväll <3

_________________________________________________

Translation: Yesterday after a boat ride we were welcomed by this DREAMY house (just look at it!!) to celebrate the launch of H&M’s new design collab with Erdem. So beautiful with all flower prints on both clothes and interior details. And btw I wanna live in this sweater this autumn. Have you looked through the collection yet? Thank you for a great night <3

4 Responses to “ERDEM x H&M NIGHT”

Leave a Reply

  • (will not be published)