MENU
 
28
/October
9:07

BEIGE

Style
weekday shearling jacket lisa olsson weekday shearling jacket lisa olsson

Jacket, Weekday (here!). Sweater, Weekday (here!). Jeans, Reformation.

_

Ton i ton & lite denim på det! Det här har nog blivit lite utav en vardagsuniform senaste veckan. Visst är jackan mysig?? Extremt kramvänlig. Och äntligen helg! Ska ni på någon halloweenfest kanske? Den här helgen ska jag och Tim bara försöka signa ut från jobb, är på g mot sommarstugan nu där vi ska hänga runt i mjukiskläder, äta, elda i brasan och inte känna några måsten helt enkelt. Så så skönt och så pepp på det. En av mina tatueringar, koordinaterna, leder ju faktiskt precis just dit. Det är verkligen min frizon! Puss så länge x

________________________________________

Translation: Nude tones & some denim. This has been kind of my uniform the last week. How cozy is this jacket?? Extremely hug friendly. And finally weekend! Are you going for any Halloween celebration maybe? Tim and I are just gonna try to sign out from work, we’re on our way to our summer house now to just relax, eat a lot of food, use the stove and basically no to-do’s at all. So so needed and excited about it. One of my tattoos, the coordinates, are leading to that place. It really is one of my favorite places! Love x

14 Responses to “BEIGE”

  1. Vanessa on

    Jättefin outfit som vanligt. Kan du snälla skriva vart dina fina ringar kommer ifrån. Det är sällan du skriver vart just smyckena kommer ifrån, vore nice att veta. <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)