MENU
 
2
/November
18:54

COUNTRYSIDE THROUGH MY PHONE

General

Samlade lite bilder från vår långhelg på landet, bilder tar vi ju båda jämt ändå. Men helt och hållet kravlöst där. Vi tog oss ner till Malmö först och fick chans att få lite tid att hänga med mina föräldrar och morgonen därpå körde vi upp till sommarstugan. Stannade till i “centrum” när vi kom fram och drack kaffe för 9 spänn, älskar landet. Hade lätt kostat 45 i Stockholm. Sen köpte vi på oss mat och packade i bilen!

/ Collected some photos from our weekend on the countryside, since both of us are taking photos so often. But totally without any requirement there. We went to Malmö to take the chance to see my parents and the day after we drove to our summer house. And when we got there we stocked up with food in the “centre” and had coffee for 9 SEK haha. Would’ve been at least 45 SEK in Stockholm. Love the countryside.

Ljusinsläpp alltså. Får panik för att det är så fint.

/ Natural light. Crazy about it.

Eftersom det var så fint väder när vi kom fram drog vi ut på en långpromenad nästan direkt längs vattnet. Lika fint där nu som på sommaren. Gick i hagarna och hängde med kossorna (innan jag nästan blev attackerad av en ko som ni kanske såg på insta story, haha)

/ And since the weather was so nice we went out for a long walk by the water. So pretty there this time of the year. 

Passade på att åka in till min farmor för att hälsa på och äta lunch! Älskar 70-talskänslan i det huset (och Tim tvingar mig alltid att sitta i olika ljus).

/ Visited my grandmother to say hi and have lunch together! Love the 70’s vibe in that house (and Tim always forces me to sit in all different lights).

Och i övrigt eldade vi sjukt mycket. Och sov. Ena morgonen när vi vaknade var det bara 4 grader (!) i stugan. Det kom rök ur munnen när Tim andades så jag gick upp och eldade direkt, haha. Älskar man inte det sprakande ljudet av en brasa?! Om jag hade varit tillräckligt lättväckt hade jag lätt haft det som alarmljud på morgonen. Så harmoniskt.

/ And overall we used the fire place a lot. And slept. One morning when we woke up it was only 4° (!) inside. Steam came out of Tim’s mouth when he was breathing so I went up and made a fire right away, haha. 

Livet <3 Promenad, brasa, powernap och hela Stranger Things säsong 2.

/ Life <3 Long walks, a fire, power naps and Stranger Things season 2.

Och han då ♡

/ And him ♡

_

Gillar ni den här typen av inlägg? Ibland känns det HURRA och ibland ger det inte riktigt nån respons. Puss & kram!

/ Do you like this kind of post? Sometimes it feels like a big YES and sometimes it doesn’t get that much response. Love!

35 Responses to “COUNTRYSIDE THROUGH MY PHONE”

 1. Jessika Uhlman on

  Det är ett stort hurra!! Är ju ett stort fan av allt du lägger upp 🙂 De skiner alltid igenom hur mycket tid, kärlek och själ du lägger ner på allt du gör, vilket jag tycker helt underbart. Tack för att du är du och för att du är en sådan stor inspiration för mig på alla sätt och vis! Stor kram <3

  Reply
 2. ISA on

  VI GILLAR!! hehe, dina *vardagsinlägg* är de bästa! Du borde köra fler “ett foto i timmen” eller “min dag i bilder”, älskar sånt :))

  Reply
 3. Johanna Brege on

  Älskar dess typer av inlägg, eftersom de känna så realistiska. 95 % av Sveriges befolkning lever inte det glamorösa fashion livet så det är kul att se hur ens vardag faktisk kan vara mer intressant än man tror! Kram <333 nouw.com/johannabrege

  Reply
 4. Stina-Maria on

  jaaaaaaa dessa är ju mysigast! vill ju följa dig och ditt liv liksom 🙂 jätteroligt när du vill dela med dig. Kramis!

  Reply
 5. Ida P on

  Hej! Jag är en sån där tråkmåns som aldrig kommenterar men gillar det mesta som du postar! ☺️
  Tycker det är roligt att se lite mer varsagsbilder! Sen tänkte jag att det skulle vara roligt att se lite bilder från förr typ när du var mindre, nån lite throwbacktime!
  Tack för en bra blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)