MENU
 
8
/November
23:34

CREAMY

Style
eneri studios wide sleeve knit lisa olsson eneri studios wide sleeve knit lisa olsson eneri studios wide sleeve knit lisa olsson

Sweater (♥), Bik Bok (here!) Pants, Eneri Studios/Tictail. Earrings, H&M.

_

Har halft LEVT i den här tröjan senaste veckan. Så tacksamt när man känner sig fin i plagg på dagen och inte ens behöver byta om när man kommer hem och vill mysa ner sig i något bekvämt, haha. Pluspoäng där. Har bara hängt i soffan ikväll med jobb varvat med Bachelor och gifflar, rimlig onsdagskombo. Imorgon bitti ska jag iväg på frulle med H&M och deras nya butik innan det blir kontoret och kvinnlig entreprenörskväll med Tictail & HER Global Network – hur bra?! Ser fram emot det, mer sånt. Nu blir det sömn, puss på er!

________________________________________________

Translation: I’ve basically been LIVING in this sweater for the last week. Even better when you don’t even have to change clothes when you get home at night because it’s already so comfy, haha. An extra + there. Tonight I’ve only been hanging out in the sofa with work, Bachelor and cinnamon buns. Good Wednesday combo. Tomorrow morning I’m off for breakfast together with H&M at their new store before office and then a women’s entrepreneurship night with Tictail & HER Global Network – really looking forward to it, more of that please! Now I’ll get some sleep, love xx

7 Responses to “CREAMY”

Leave a Reply

  • (will not be published)