MENU
 
16
/November
19:49

FLOWER MARKET

Photos

I’m wearing: Jeans, Levi’s. Blazer, H&M. Bag, Loewe. 

_

 Hej på er! För några veckor sedan teamade jag upp med Hanna för att plåta ett kreativt jobb för nylanseringen av iNSPO som drivs av mina kära vänner Rami & Nadia! Vi bestämde oss för att plåta allt analogt samt med blixt, med 3 olika teman fångade i nuet. Här är en liten sneak peek! Tänkte dela resten av bilderna inom kort. Puss så länge x

________________________________________________

Translation: Hey you! A couple of weeks ago I teamed up with Hanna to do a creative job for the relaunch of iNSPO that my dear friend Rami & Nadia have together! We decided to shoot everything on film using flash, with 3 different themes caught in the moment. Here’s a little sneak peek! I’m planning to share more of the photos soon. Love x

10 Responses to “FLOWER MARKET”

Leave a Reply

  • (will not be published)