MENU
 
20
/November
22:42

SILVER

Photos
hush homewear lisa olsson hush homewear lisa olsson hush homewear lisa olsson hush homewear lisa olsson hush homewear lisa olsson

Jumpsuit, Hush Homewear.

_

Hur mår ni idag? Jag mår fint! Var riktigt trött imorse men sen kom jag igång. Kaffe löser ju det mesta. Satt ner en stund i eftermiddags och planerade så smått inför en längre resa jag och Tim tänkte få ihop tillsammans i vinter, är så obeskrivligt taggad på det redan haha. Men mer om var när hur snart när allt är lite mer spikat! Ikväll har jag bara hängt i soffan framför datorn, en sån kväll helt enkelt. Har en ny gul sidenpyjamas från ASOS som jag levt i de senaste dagarna när jag glidit runt hemma och framför allt i helgen – den är liksom dessutom så pass snygg att man skulle kunna ta med den ut även utanför dörren tillsammans med typ sneakers och rätt smycken. Stilpoäng eller lathetspoäng får man bedöma själv. Hur som helst, nu blir det snart sängen! xx

_____________________________________________

Translation: Are you feeling good today? I was super tired this morning but luckily it got better later. Coffee solves everything. Tim and I sat down earlier this afternoon and started planning a longer trip we wanna do this winter, I’m already beyond excited haha. But more about that when things are all set! Tonight I’ve only been hanging out in the couch infront of the computer, one of those nights. I just got a new yellow silk pyjamas from ASOS that I’ve literally been living in the last days and especially this past weekend – the thing is that it’s actually so pretty that you could wear it outside the door to paired with sneakers and some nice jewelry. Style points or lazy points, you decide. Anyway, gonna get some sleep very soon! xx

11 Responses to “SILVER”

Leave a Reply

  • (will not be published)