MENU
 
22
/November
11:29

INFLUENCERPODDEN

General

lisa olsson influencerpodden

Hej på er! För ett tag sedan fick jag äran att vara med i ett avsnitt av nya Influencerpodden som drivs av entreprenören Anton Granlund, med syfte att öka förståelse för branschen och lyfta yrket. Viktig podd tycker jag och spännande att den riktar sig både till marknadschefer liksom mina följare! Avsnittet släpptes igår så om ni är sugna på att lyssna på mig kan ni göra det HÄR! Poddpremiär för mig dessutom. Tack för att jag fick vara med! Puss & kram

x

_____________________________________________________

Translation: Hey you! I had the honor to be guesting the new podcast ‘Influencerpodden’ by the entrepreneur Anton Granlund recently. The episode got released yesterday HERE and unfortunately everything’s in Swedish so it won’t make sense for a lot of you haha, but if you wanna hear me speak weird for a moment go for it 😉 Love x

9 Responses to “INFLUENCERPODDEN”

  1. Jonna on

    Lyssnar på podden nu och vara bara tvungen att checka in din blogg, när jag för det mesta bara följer dig på Instagram. Uppskattar dina värderingar och hur positiv du är! Keep up the good work 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)