MENU
 
27
/January
21:43

MORNING BLISS

Photos,Travels
costa rica surfakademin lisa olsson costa rica surfakademin lisa olsson costa rica surfakademin lisa olsson

 Igår hade vi en sån magisk morgon!! Helt glassy och knappt något folk i vattnet, fina vågor och klockan bara strax före sju. Efter ungefär en timme så skymtade jag en val en bit ut i vattnet som kastade med sin fena och sprutade vatten, och när jag och Tim dök ner under ytan så kunde man höra hur de kommunicerade med varandra!! Fick på riktigt gåshud, så mäktigt. Vi slutade surfa i en halvtimme och bara lyssnade istället, haha. Nu har vi precis packat ihop en väska och ska dra bort och bada och hänga vid tide poolsen en bit bort. Lär garanterat köpa med oss några croissanter och kaffe på vägen också. Puss!

___________________________________________

Translation: Yesterday we had such a magical morning!! So glassy and almost no people in the water, good waves and mood. After about an hour I could see a whale further out in the water, and when Tim and I dived under the surface we could hear them communicate/making sounds!! I honestly got goosebumps haha, so cool. Now we just packed a bag to get ready for a picnic and hangout by the tide pools. Probably gonna get some croissants and coffee on the way too. Love!

15 Responses to “MORNING BLISS”

 1. Josefin on

  Hej Lisa! Vart bor ni? Vore toppen om du sen kunde göra en costa rica-guide! Tänker åka dit nästa vinter och behöver lite tips och info:) kram!

  Reply
 2. Ellen on

  Hej Lisa, du har en superfin blå baddräkt med armar på insta, var kommer den ifrån? Är på jakt sedan länge men svårt att hitta en som passar..

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)