MENU
 
19
/February
21:41

OLD VINTAGE FAVORITE

General
vintage coat lisa olsson vintage coat lisa olsson

Coat, Vintage. Shirt, H&M. Pants, Mango. Ring, Anni Lu.

_

Hej gänget <3 Jag plockade fram den här kappan som glömts bort lite i garderoben häromveckan och har börjat använda den flitigt igen. Får passa på nu innan det (förhoppningsvis!!) börjar bli lite varmare. Några av er kanske minns det men jag fyndade den i en liten vintagebutik sist jag var i Paris, ett av mina bästa vintagefynd någonsin tror jag nog! Fortfarande nyfiken på vilken cool Paris-tant som kan ha ägt den innan mig…vad tror ni?

_______________________________________________

Translation: Hey babes <3 Been using this coat again a lot lately, I had almost forgot it. Some of you may remember but I found it in a vintage store last time I was in Paris – one of my best vintage buys ever I think. Still curious about who that old lady (?) was who wore it before me…what do you think?

9 Responses to “OLD VINTAGE FAVORITE”

  1. emma on

    hej lisa! inte läst din blogg tidigare men vill bara skriva och säga att jag lyssnat på ditt avsnitt på influencer-podden och du är så himla vettig, smart och analytisk. du har så mycket bra grejor att komma med, fortsätt så! kram Emma

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)