MENU
 
30
/April
23:24

ONLINE FAVES W.18

General

Det här inlägget innehåller reklamlänkar / This post contains adlinksonline faves webshop

Credits/adlinks – 1. Sunglasses, here! 2. Skirt, here! 3. T-shirt, here! 4. Jacket, here! 5. Knitted T-shirt, here! 6. Earrings, here! 7. Bra, here! 8. Jeans, here! 

5 Responses to “ONLINE FAVES W.18”

  1. Julia on

    LISA!!! Hoppas du svarar på det här 🙂 Jag är nämligen supernyfiken på att få se mer av ditt arbete och lite sådär bakom kulisserna-grejer. Kunde du inte skriva ett inlägg om hur det är att arbeta som influencer? Blev så glad när du lade en bild på din agent på insta stories, för jag tror många missar hur stort arbete det egentligen ligger bakom ditt yrke. Som bloggare själv (inte lika känd som du men ändå!) vet jag ju hur otroligt mycket arbete det kräver för att faktiskt vara något som människor vill läsa. Det skulle vara roligt att läsa om det team du har bakom dig och t.ex. hur det fungerar rent ekonomiskt då du t.ex. samarbetar med andra influencers samt fler bilder från behind the scenes av plåtningar (både i studios och t.ex. med tim). Tycker influencer-yrket är fascinerande och intressant, spec för att man fortfarande vet så lite om det. Jag tror också människor skulle ha färre fördomar om vi fick veta vad som sker bakom alla bilder och allt det där 🙂 HIMLA intressant omg!! Sandra Beijer skrev ett inlägg om hur hon arbetar som influencer, och jag läser det om och om igen hela tiden för det är så intressant. Du behöver inte känna någon press på att skriva det här, men en idé för ett inlägg bara! Dina läsare skulle säkert gilla 🙂 Här är sandra beijers artikel: https://sandrabeijer.elle.se/hur-det-ar-att-jobba-som-influencer/

    KRAM < 3 älskar din blogg SÅ mycket. Himla fina analoga bilder också, så retro och coolt:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)