Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:02 | January 2, 2012

när 2011 blev 2012

1. Nyårsdukning. 2. Till förrätt blev det parmesankorg med parmaskinka, sallad med pesto och olja toppat med rostade pinjenötter. 3. Nästa vecka firar vi 1,5 år tillsammans i Badgasteins skidbackar! 4. Min syster hade gjort egna (!) lyckokakor kvällen till ära. Min personliga favorit som Kalle fick: “Du kommer bli gravid”, haha.  5. Fina Jonna & Karna 6. Risotto, lax med sparris 7. Bild tagen 04.00. Trött men jävligt nöjd. Mina örhängen kommer från Bik bok och klänningen jag bar är från One Teaspoon.

 

Som utlovat – lite bilder från min nyårsafton! Den tillbringades hemma hos Jonna med trerätters, bästa möjliga sällskap och musik. Fick min nyårskyss vid tolvslaget av min älskade och fortsatte natten dansandes hos Sebastian. Nu säger jag god natt och laddar upp för morgondagen då det vankas plåtning!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här