Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:55 | January 7, 2012

lite bu och bä

 

Ogillar egentligen att vara negativ och klaga i bloggen men jag har haft en REN skitdag idag vänner. Åkt på en megaförkylning, fått ögoninflammation, fått lämna in min dator som är sönder på rehab och blivit bestulen på min mobil (massa minus —) . Precis lagom till att jag i morgon bitti åker ner till Badgastein för en veckas skidåkning (ett +). Med andra ord lika jävlig tajming som det ska bli skönt att få komma bort ett tag. Äta, leva och andas skidåkning. Förhoppningsvis pumpa lite puder också. Jag kommer därför att ha lite dåliga resurser vad gäller bloggning medan jag är borta nu när saker och ting inte riktigt blev som tänkt, men ska verkligen göra så gott jag kan för att förhoppningsvis kunna uppdatera lite därifrån via pojkvännens mobil.

 

Trivs förresten så himla bra i min nya tröja från H&M Trend med utmärkande detaljer (bilderna är inte tagna idag dock, då jag istället har sett rödsprängd ut pga inflammation och mitt instabila inre, haha). Sista kvar på galgen i min storlek. Inte så illa pinkat trots allt. På läpparna har jag en läppenna från Make up Store, “in the flashlight”. Puss på er!


1 kommentarerEn kommentar om “lite bu och bä”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var är skjortan? Jag har letat efter en mycket lång tid också, och kan inte hitta! Lisa tack så mycket;)

    Reply