Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | January 16, 2012

toni & guy calendar

 

Tackar Toni & Guy för att som ambassadör för dem även få tillgång till deras exklusiva kalender – fylld med nyheter, events och happenings inom trend – och modescenen under 2012. Grymt.

Att lämna Österrike efter en veckas skidåkning innebar fet seperationsångest kan jag lova. Jag menar, att dra nerför i lössnö, luncha i sällskap med alptoppar och strålande solsken – finns inte mycket bättre. Hur som helst, jag är hemma igen och inleder veckan med studiedag. ‘Sovmorgon’ har aldrig känts mer tilltalande medan ‘vardag’ fått en något gråare prägel.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här