Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:35 | January 21, 2012

think outside the box

Bjuder på ännu ett inredningsrelaterat inlägg. Hoppas ni diggart. Tänkte nämligen visa upp den här fina trälådan som jag fått av min ännu finare pojkvän! Den får numera agera möbel med yta för ett gäng blockljus som jag fick i samma veva, samtidigt som jag använder det som ett ställ för tidningar. En riktigt schysst inredningsmöjlighet för den som liksom jag, är förtjust i att blanda nytt/modernt med gammalt. Och juste – ju äldre lådan ser ut, desto bättre.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här