Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:34 | January 22, 2012

vågrät söndag

 

Söndag & sovmorgon. Lång frukost. Bevaka skidåkningen på tv. Fastna i skissblocket. Allt från en och samma utgångspunkt: soffan. Effektiviteten själv, typ. Dock är det väl precis sånna dagar man behöver ibland, SÅ skönt. Som några av er önskat får ni även ett litet smakprov på en skiss jag pillar med. Känns nästan lite som att blotta sig nu, haha. Höll ju på med ritandet mycket för några år sedan men la av, så märks att man är “ur form” nu.

Hur som helst, På armen har jag nytt, fint från items by Johanna, en kloring och ett halsband som jag här bär som armband. G’night.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här