Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:08 | January 30, 2012

schoodie

Ring med bergskristaller och halsband, Creativity. Halsduk med luva, Schoodie.

 

Den så kallade schoodien jag bär på bilden är en sån där grej man nästan blir arg att man inte själv kom på. Idén är grym samtidigt som sätten att bära den är många.

För er vetskap är min dator tillfälligt inlämnad för lagning och jag får därför hitta lösningar som att exempelvis bjuda er på lite mer bilder från min iPhone i veckan. Blir bara kortvarigt dock. G’night!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här