Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:06 | February 2, 2012

coppering

 

Har varit sugen på en ögonskugga med röda skiftningar, nära rostbrun, ett bra tag och i veckan var jag inne på MAC och köpte deras “Coppering” skugga. Eftersom att den är rätt stark i sig själv har jag testat att blanda ut den med en vanlig, brun skugga för sotning efter smak. Blir hur snyggt som helst och hottar upp alla dar i veckan! Dessutom är just röda, rostiga toner ett exempel på vad som framhäver gröna ögon fint (som mina). Tips om ni och blir sugna på att doppa ögonen i koppar!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här