Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:01 | February 10, 2012

ur min garderob: jackor

 

Ni är flera som önskat att jag ska börja göra lite ihopplock/samlingsinlägg med delar av min garderob. Gillar ert sätt att tänka. Här ovanför – mina favoriter på jackfronten! Personligen är jackor något jag både gärna och lätt får lite dille på. Att värma med en fakepäls under vinterhalvåret, bryta av en ljus, skir klänning med en svart i skinn, liksom de kan fullända en hel look. Jackor kan vara så mycket. Har ni någon favorit här ovan?


1 kommentarerEn kommentar om “ur min garderob: jackor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här