Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:43 | February 25, 2012

half seethrough dress

 

Dress from Go Attention, blazer from H&M, necklace from items by Johanna, shoes by Jeffrey Campbell (borrowed) and lips dipped in MAC’s lipstick “Russian red”.

 

Synd att temperaturen inte riktigt tillåter än för den här klänningen kommer bli SÅ. JÄKLA. FIN i sig själv till brunare hy och maffiga smycken i vår/sommar. Annars? En veckas skön ledighet rundas av med plugg för att ligga någorlunda i fas (suck) varvat med lite jobb. Har hängt en del på gymmet i veckan också (motivationen hänger i sig än!) och lunchat med efterlängtat sällskap i timmar igår. Nu siktar jag in mig två veckor framåt i tiden då det är dags för lite nice skidåkning i Norge!


1 kommentarerEn kommentar om “half seethrough dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • åhh, jag älskar din hårfärg under den här tiden! kommer du ihåg vad du använde för hårfärg/färgbomb? 🙂

    Reply