Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:41 | March 1, 2012

keep it asymmetrical

Dress, inlovewithfashion.com. Necklace crystal bullet, Creativity. Shoes, Acne.

Relativt ny klänning från In love with fashion och ja, kärat ner mig är precis vad jag gjort. Modellen är grymt fin och likaså tyget, så jag kan inte annat än längta till nästa gång jag får tillfälle att bära den. Skön superhjälte aka Batman-känsla att gå i den fort tack vare sitt släp dessutom kan jag lova. Min vecka har varit hektisk och nu ser jag fram emot att få undan lite jobb i helgen samt besvara era frågor från frågestunden! Puss!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här