Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:24 | March 8, 2012

by the horizon

 

Heje! Kan inte annat än medge att jag har enormt mycket tankar som snurrar i huvudet just nu, varvat med stress. Over all kan jag dock inte vara annat än nöjd med tillvaron. Har flera spännande grejer på gång under våren, därav en del fortfarande är hemligt. Närmast härnest åker jag i alla fall iväg till Norge nästa vecka för några dagars skidåkning, vilket får det faktum att jag var och köpte skidor så sent som igår att öka peppen ÄNNU mer! Nu tänkte jag dejta sängen innan jag börjar skela av trötthet. Hej helgen, du är varmt välkommen! G’night, puss!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här